Misc., Gastronomy

5 program


Az újbor a szüret első hírnöke – friss, üde és fiatal bor, amelyet már néhány héttel a szőlő leszüretelése után meg is kóstolhatunk. Minden kortya a borászok egész éves munkájának legelső eredménye: játékos, gyümölcsös és tele élettel.

Az aszú a magyar borkultúra igazi kincse – a Tokaji borvidék különleges ajándéka, ahol a természet és a borász mestersége találkozik. Mézes, barackos, gazdag és elegáns – minden kortya egy történet a türelemről és a hagyományról.

Egy öngyilkosságnak vélt régi eset. Négy közeli testvér, akik apjuk gazdag örökségén osztoznak. Elrejtett iratok, ellopott bizonyítékok és szekrénybe bújtatott csontvázak. Mindez észrevétlen maradna, ha az áldozat, a becsületes apa halála előtt nem fordult volna végső elkeseredésében egy fiatal újságíróhoz, akiről kiderül, mélyebb szálak füzik testvérekhez mint azt elsőre gondolnánk...

Idén új perspektívákat nyitunk, így a Magyar Borok Mustráján a tradicionális magyar és hazai nemesítésű szőlőfajtákból készült borok mellett az egyedi karakterű és egyre népszerűbb hazai pezsgők és pét-natok is terítéken lesznek!

Egy exkluzív este, ahol a mediterrán elegancia és a kortárs design találkozik.

Warning! The basket time limit is about to expire!
estimated time left:
00:00

item(s) in basket

total:


Time limit has expired. Please, put item(s) in to basket again.