Program


Szuperék

Szuperék

Helt super
norvég animációs film, 76 perc, 2024
magyar nyelven

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: június 29. szombat, 11:00

Rendező: Rasmus A. Sivertsen, Jean-Luc Julien

Hedvig, a 11 éves gamer lány élete a feje tetejére áll, amikor idő előtt kénytelen apja nyomdokaiba lépni mint a város szuperhőse. Hedvig azonban nem szuperhős, az előtte álló kihívások pedig sokkal nagyobbak, mint amire apja számított, ezért inkább sportos unokaöccsére, Adriánra fókuszál. A csalódás után Hedvig meglátogatja demens nagymamáját, aki a történtek hallatán felvidul és lelkes fecsegésbe kezd a család múltjáról. Nagymama és unokája csapattá kovácsolódik, Hedvig pedig arra készül, hogy apja tudta nélkül beteljesítse a családi örökségüket.

Bemutató dátuma: 2024.06.20.

Forgalmazó: ADS Service

Ajánlatunk


3+ 50 perc, szünet nélkül Bábtechnika: kesztyűsbáb, bunraku

Péter Bence világhírű virtuóz zongoraművész, zeneszerző és zenei producer, aki egyben “A világ leggyorsabb kezű zongoristája” címet is viseli, amivel bekerült a Guiness Rekordok Könyvébe.

A Visegrádi Nemzetközi Palotajátékok 39 éve állít emléket az 1335-ös visegrádi királytalálkozónak, a középkori Európa egyik legfontosabb eseményének. E három napon látványos lovagi tornák, pompás királyi menet és esti fáklyás felvonulás, vásár, koncertek és királyi borudvar várják az idelátogatókat, és természetesen a méltán híres királyi palota, gyönyörű reneszánsz kertje és a Salamon-torony is újra pezsgő középkori élettel telik meg.

Ajánló


VIII. Henrik az angol történelem talán egyik legkülönösebb szereplője, aki nemcsak szélsőséges tetteinek lenyomatát hagyta az utókorra, hanem hat házasságának…

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!