Program


Aktuális előadások







A további időpontok megtekintéséhez kattintson ide! (13)

Hat feleség, hat különböző személyiség, hat rendhagyó életút. Mégis mindannyian ugyanazt a férfit választották, és kettejük kivételével nem élték túl (...a férjüket).

A SIX ezeket a rendkívüli történeteket idézi meg a koncertmusical szokatlan, ám annál kirobbanóbb formájában. A hat királyné fergeteges popdívaként születik újjá és megindul az (ének)verseny a legkirályibb királynő címért. Magával ragadó, pezsgő zeneszámok váltják egymást, különféle zenei stílusok feszülnek egymásnak, női zenekari kísérettel.

A vállalkozó szellemű nézőink ezúttal nemcsak a nézőtérről figyelhetik az eseményeket, hanem helyet foglalhatnak a színpadon, azaz a trónteremben is.

A SIX 2020-ban elnyert három Drama Desk és két Tony-díjat. Öt kategóriában jelölték a Laurence Olivier-díjra, illetve a Legjobb új musical album kategória Grammy-díjára.

Szerzők: TOBY MARLOW és LUCY MOSS

Az eredeti West End-produkció létrehozói Kenny Wax, Wendy & Andy Barnes és George Stiles.

Az eredeti Broadway-produkció létrehozói Kenny Wax, Wendy& Andy Barnes, George Stiles és Kevin McCollum, a Chicago Shakespeare Theater-rel együttműködésben.

Fordította: Bárány Ferenc (dalszövegek) és Litkai Gergely (próza)

A színdarab Magyarországon a Concord Theatricals Ltd. (www.concordtheatricals.co.uk) és a Theatrum Mundi Színházi és Irodalmi Ügynökség (www.theatrum-mundi.hu) között létrejött különleges megállapodás alapján kerül színre.

Ajánló


Paloma Faith BRIT Award nyertes angol énekes és színésznő, akiben édesapja révén spanyol vér is csörgedezik. Zenéje a soul és…

A Jazz Side Story első kiadása 2018-ban egymást követően kétszer megtöltötte a Fesztivál Színházat. Szőke Nikoletta, Gájer Bálint és zenésztársaik…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!