Program


Kvíz-est - Minden, ami általános tudnivaló

Kvíz-est - Minden, ami általános tudnivaló

A sok tematikus kvíz után ez alkalommal általános vizekre evezünk.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: augusztus 9. péntek, 19:00

Hogy ez mit is jelent? Ez most nem tematikus kvíz lesz. Aki szereti a teljesen kiszámíthatatlan kérdéseket bármilyen témában, annak itt a helye! Kik építették hegyesre a piramisokat? Ki vezeti az Arany Málna díj mezőnyt? Ki utazott először a Holdra?

Minden is lehetséges, de atomfizika azért nem lesz. Sok-sok kérdéssel és vidám hangulattal várunk benneteket augusztusban is.

Ajánlatunk


A Vincze Tünde rendezte Magic Around Christmas – Karácsonyi Csodashow című műsorunkban nincs lehetetlen! Nincs olyan, ami ne valósulna meg! Ahogy a legnagyobb német költő, Johann Wolfgang von Goethe is írta kétszáz éve: „Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz... fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.”

Csokonai Vitéz Mihály, a magyar felvilágosodás legkiemelkedőbb költője, legvidámabb darabjának témája a teremtő jókedv győzelme a szomorúságon és reménytelenségen.

RUMINI Ferrit-szigeten Zenés mesejáték Négy éves kortól ajánljuk! A Pesti Művész Színház- Fogi Színház előadása

Ajánló


A VSG Táncszínház előadása A látványos zenés-táncos előadásban többek között feltűnik egy vicces udvari bolond, egy gonosz tündér, a gyönyörű…

VIII. Henrik az angol történelem talán egyik legkülönösebb szereplője, aki nemcsak szélsőséges tetteinek lenyomatát hagyta az utókorra, hanem hat házasságának…

Georges Bizet CARMEN Opera négy felvonásban, francia nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!