Program


Aktuális előadások



ÚJ MENÜVEL jön a Vegán Ázsia Élményfőzés!

A nagy érdeklődésre való tekintettel február 27-én újra együtt főzünk és lakmározunk, de most még egzotikusabb, új fogásokkal várunk!
Ha imádod az ázsiai konyhát és szívesen megtanulnád a legjobb vegán tálalását, itt a helyed!

Amit közösen elkészítünk és elfogyasztunk*:
Vietnámi pho leves – illatos, gazdag alaplé friss zöldfűszerekkel, egzotikus ízekkel és zöldségekkel
Rizslaptekercs – ropogós, ízgazdag finomság mogyorómártással
Thai curry-kókusz bowl – fűszeres kókusztejes alap, zöldségekkel sült rizstészta, friss mungócsíra, thai bazsalikom, koriander és lime

Kovács Zoltán kreatív séf végigvezet a recepteken, megosztja a legjobb trükköket, és garantálja, hogy felejthetetlen élményben lesz részed!
Ez az este nemcsak a főzésről, hanem az élményről, a tanulásról és egy fantasztikus közös vacsoráról szól!

Időpont: február 27., csütörtök | 17:00–21:00
Helyszín: Napfényes Rendezvényterem, 1053 Bp., Curia u. 2.

Miért pont ez a tematika?

Kovács Zoltán kreatív séfünk válasza:
 “Ami a leginkább közel áll hozzám a konyhában, az az ázsiai ízvilág. Izgalmas színek, változatos zöldségek, rizsek, tészták, illatos fűszerek, pikáns fogások jellemzik kivétel nélkül ezt a tájegységet. Vietnám, Thaiföld, Kína, India, Japán, Indonézia, Korea, csak hogy a legismertebbeket említsem. Ezen országok régi tradíciója a húsmentes étkezés.
Pikkpakk össze lehet dobni, ha hirtelen kell villantani valamit.
Néhány alapanyag jó, ha van otthon készleten, pl. rizstészta, tofu, fűszerek, jázminrizs…, egy currypasztát is érdemes tartani, elég sok mindenbe passzol. Ráadásul itt ma minden gluténmentes is lesz.
Ha megtetszett a kedvcsinálóm, és szeretnéd velem elsajátítani az alapokat, akkor várlak szeretettel egy fergeteges estére, ahol gyakorlunk és tanulunk egymástól, új emberekkel ismerkedünk, és egy közös vacsorát is elköltünk együtt.”

 PROGRAM:
- anyagismeret, beszerzési források
- főzéselméleti alapismeretek
- gyakorlati módszerek
- vágástechnikák
- egyéb konyhatechnológiai eljárások
- egyéni és csoportos előkészítés, főzés
- közös vacsora

* A menü változtatásának jogát fenntartjuk!

  Miért válaszd a napfényes főzőworkshopokat?
- szabadon alkothatsz, hibázhatsz
- bátorságot nyersz a kísérletezéshez
- oldott, vidám hangulat, az új ötletekre fogékony légkör
- az este során folyamatos kérdezz-felelek.

 Hívd el a barátaidat, ismerőseidet, csapatépítőnek is kiváló program!

A részvételi díj tartalmazza az alapanyagok költségét és az ételek nyomtatott receptjét.

A workshop szakmai vezetője, Kovács Zoltán, a Napfényes Étterem kreatív vegán séfje:
- 16 éve a Napfényes Étterem, Közép-Európa legnépszerűbb vegán à la carte éttermének konyhavezetője
- 2010 óta évente több alkalommal tart tanfolyamot nektek
- gasztronómiai műsorok visszatérő vendége a közmédiában
- a Napfényes Vegánséf YouTube csatorna alapítója közel 21 000 feliratkozóval, 200 videóval

Az előre megvásárolt jegyek visszaváltása kizárólag akkor áll módunkban, ha a rendezvény vis maior vagy a nem elegendő létszám miatt elmarad.
Korhatár: 15 év
Létszám: minimum 7 fő, max. 18 fő.

 „Több mint 15 éve tértem át vegán életmódra, és azóta a szervezetemet sokkal természetesebbnek, tisztábbnak, könnyebbnek érzem. Hivatásos szakácsként is kihívást jelentett az áttérés az új alapanyagokra, azok változatos és ízletes elkészítésére. Kitartásomban mély elhatározásom segített és adott erőt a folytonos megújuláshoz, és tudom, hogy eddigi életem egyik legmeghatározóbb, legbölcsebb döntése volt a teljes szemléletváltás az életmód és a konyhaművészet terén.
A szakács vizsgát a Gundel Károly Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Szakképző Iskolában tettem le 1992-ben, majd ugyanitt megszereztem a cukrász és felszolgáló képesítést is. Ezt követően pedig a KVIF Vendéglátó Szakmenedzser felsőfokú képzést is elvégeztem.
2008 óta irányítom a Napfényes Étterem konyháját, amely folyamatos fejlődésre, változásra ösztönöz.
2010 óta tartok rendszeresen főzőtanfolyamokat, workshopokat, és hívnak élő televíziós műsorokba bemutató főzésre, kóstoltatásra, ez idáig több mint 100 alkalommal.
3 éves a Napfényes Vegánséf YouTube-csatorna, ahol pedig 170 receptvideó áll mindenki rendelkezésére.
Munkatársaimmal, barátaimmal azért dolgozunk, hogy minél több emberhez eljusson a vegán szemlélet, és megtapasztalják a tiszta növényi táplálkozás előnyeit. Igyekszünk úgy elkészíteni az ételeket, hogy azok gasztronómiai élményt nyújtsanak, emellett egészségesek és táplálóak is legyenek.
Fontos, hogy mindannyian, akik a Napfényes Étteremben dolgozunk, legalább a vegetárius életmódot követjük, mert hisszük, hogy így válhatunk igazán hitelessé és követendővé a világban.”

SZERETETTEL VÁRUNK!
Kovács Zoltán és a Napfényes Főzőworkshopok munkatársai

Ízek és élmények egy helyen! Friss házi limonádé, hűsítők, pogácsa, házi sütemények – fent, az Étteremben pedig jobbnál jobb vegán ételek várnak. Ebédelj vagy vacsorázz, lazíts nálunk!
Kösd össze esti programodat egy finom est-ebéddel vagy vacsorával: a belépő az esemény napján 20% kedvezményre jogosít a Napfényes Étteremben (a cukrásztermékek kivételével ), ahol Kovács Zoltán vegán séf finomságaival várjuk kedves Vendégeinket. Ez a kedvezmény más kedvezménnyel nem összevonható.
Asztalfoglalás telefonon: 06-20-311-0101

Ajánló


A Rejtélyes történelem című sorozat kevésbé ismert, vagy ismertnek vélt, de sokszor tévhitekkel övezett történeti esemény nyomába eredve vizsgálja a…

A budai Vár egyik ékszerdobozában a De la Motte–Beer-palotában a Budavári Palotanegyed saját borait kóstolhatják meg az érdeklődők. Az „Ybl…

Alig akad olyan fotós, akinek ne szerepelne bakancslistáján az egykori Istvántelki Főműhely bejárása. Urbex fotóstúránkon körbesétálunk a 120. évét taposó…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!