Program


Aktuális előadások







A további időpontok megtekintéséhez kattintson ide! (3)

Válaszoljon őszintén! Megdobban a szíve, ha meglátja nyomtatásban a következő szót? SZOMBATHELY. Amennyiben igen, akkor garantáljuk, hogy rengeteget fog dobogni a szíve az előadás alatt. A szombathelyi karneválszínház idei produkciója ugyanis varázslatos helyre röpíti el nézőit: Szombathelyre! Most újra megdobbant, igaz? Zenés összeállításunk korokon, helyszíneken és műfajokon átívelő dicsfényt fest Szombathely múltja, jelene és jövője köré. Ha kíváncsi rá, miért szenved Zalai Miklós, buszvezető Szombathely-fóbiában, ha találkozni akar megyénk szuperhősével, a Vasi ember™-rel, akkor tudja hol a helye? Szombathelyen!

Figyelmeztetés! Ha önnek csak annyiszor dobbant meg a szíve az előző ajánló olvasása közben, ahányszor a szövegben szerepelt a Szombathely szó (7), haladéktalanul forduljon egy megbízható kardiológushoz!

Szereplők: Csonka Szilvia, Gyulai-Zékány István, Horváth Ákos, Mari Dorottya, Némedi Árpád, Németh Judit, Szabó Róbert Endre, Szerémi Zoltán, Temesi Zsolt.

bemutató: 2024. augusztus 15. (Vármegyeháza udvara)

Ajánló


A Szép nyári nap című musical valamikor a hetvenes években játszódik Bácsszentmárián, egy olyan építőtáborban, amelyik közel van a jugoszláv…

Mit akarnak ezek még? – kérdeztük húszévesen, ha az idősebbek szerelméről esett szó. Pedig az ember sohasem túl öreg ahhoz,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!