Program


Sweet Dreams - Rákász Retro Disco
3

Sweet Dreams - Rákász Retro Disco

"Csak te meg én és a nyár,
Egy jó buli készül.
Szédítőbb lesz, mint egy űrutazás."

- C'est la vie -

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: július 6. szombat, 20:00

Rákász hajó érkezik a retro zenék tengere felől.
Az életműdíjas Rákász Béla "ADJ" forgatja a lemezeket ezen a nyári estén egy kis ékszerdoboz szerű városkában, Szentesen.
A csók világnapja alkalmából egy igényes, ám mégis könnyed hangulatú szórakozási lehetőséget kínálunk Önöknek - fiataloknak, és kicsit régebb óta fiataloknak.
A címadó dal, a Sweet Dreams, végigolvasás után rögtön felecsendül sokunkban. És úgy sejtjük, nem ez az egyetlen ilyen zenemű, amely hasonló hatást ér el szívünkben. Hallgassuk meg együtt ezeket, és koptassuk a parkettát, no, meg a gumitalpakat!

Közreműködik: DJ LEXY

Étel- és italszolgáltatás: Yee-Lo Pizzéria és söröző a Szeb&Ko Pálinkaházzal karöltve.

Nagyon szentesi, nagyon retro!

 

A beléptetés és a változtatás jogát a szervezőség fenntartja.

Ajánlatunk


„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

Bess Wohl Tony-díjra jelölt darabja megértéssel és humorral beszél a szeretet vad, kiszámíthatatlan és sosem múló természetéről.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


„Jön a fordulat. Tudom. Érzem. Már jön, aki azt fogja kiabálni: Félre! El az útból! És csak özönlik a többi…

A Teljes lényeddel című színházi est Polcz Alaine egész életén kísérli meg a hallgatóságot végigvezetni. Egészen fiatal korától az utolsó…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!