Program


Négy évszak, Baricco, Pisztráng

Négy évszak, Baricco, Pisztráng

Az idei Fesztivál Akadémia Budapest díszvendége Alessandro Baricco olasz író, akinek új művéből hangzanak el részletek és Zeneakadémia színpadán július 20-án este egy unikális koncert keretében, ahol ismert és kedvelt művekhez kerülhetünk közelebb.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: július 20. szombat, 19:00

Schubert A pisztráng című 1817-ben írott dala  hangzik el Johannes Held (bariton) és Csalog Gábor (zongora) előadásában, majd ugyanez a téma a két évvel később komponált zongoraötös változatban is remek művészek tolmácsolásában így Baráti Kristóf (hegedű), Razvan Popovici (brácsa), Vashti Mimosa Hunter (csello) Fejérvári Zsolt (nagybőgő) és Gloria Campaner (zongora) játékát hallhatjuk a színpadon. A koncert második felében Vivaldi A négy évszak hangzik el rendhagyó módon Kelemen Hanna narrációjával, a szerző eredeti partitúra bejegyzéseivel – ehhez társulnak a Fesztivál Akadémia Budapest által meghirdetett rajzverseny nyerteseinek alkotásai, amit kivetítőn csodálhatnak meg a nézők.

Műsor:

Schubert: A pisztráng
Johannes Held (bariton), Csalog Gábor (zongora)

Alessandro Baricco: beszélgetés az irodalomról és zenéről a Vivaldi korabeli Olaszországban
A Fehér Ilona Hegedűverseny egyik versenyőztesének Bach előadása
Schubert: Á-dúr zongoraötös „A pisztráng”
Baráti Kristóf (hegedű), Razvan Popovici (brácsa), Vashti Mimosa Hunter (cselló), Puporka Jenő (nagybőgő), Gloria Campaner (zongora)

Vivaldi: A négy évszak
Kelemen Barnabás, Kelemen Gáspár (hegedű), Soós Előd (brácsa), Kokas Dóra (cselló), Puporka Jenő (nagybőgő)

Szólista: Kokas Katalin

Ajánlatunk


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Két generáció és két világnézet kóstolgatja egymást igen szellemesen, és hamarosan kiderül: mindenkinek kapaszkodnia kell, ha tartani akarja az iramot.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Ajánló


Egy vagyonos üzletember hirdetést ad fel: néhai üzlettársa fiát keresi, szeretné tisztességesen, rengeteg pénzzel megjutalmazni. Billy bejelentkezik, mint jogos örökös,…

Déry Tibor – Pós Sándor – Presser Gábor – Adamis Anna: KÉPZELT RIPORT EGY AMERIKAI POPFESZTIVÁLRÓL musical - turné

Prudencia Hart Phd hallgató kis Ford Ka-jával megindul egy konferenciára a skót határvidékre, Kelsoba...

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!