Program


Nagyapám, Frank Sinatra

Nagyapám, Frank Sinatra

Amerika - innen nézve - több mint egy földrész, vagy egy ország. Mindenkinek megvan a maga Amerikája, felhőkarcolókkal, száguldó autókkal, világslágerekkel. A nagy vízen túl a kisember is sokra viheti, ha talpraesett és nem ijed meg a saját árnyékától. De mi lett azokkal, akiknek nem sikerült?

Aktuális előadások



Zenés utazás, térben és időben

SZÓ • SZÍN • JÁTÉK

Amerika - innen nézve - több mint egy földrész, vagy egy ország. Mindenkinek megvan a maga Amerikája, felhőkarcolókkal, száguldó autókkal, világslágerekkel. A nagy vízen túl a kisember is sokra viheti, ha talpraesett és nem ijed meg a saját árnyékától. Legalábbis mi itt, Kelet-Európában így gondoljuk. De mi lett azokkal, akiknek nem sikerült? Akik visszajöttek? Ők mit hoztak haza magukkal Amerikából?

Egy életút bukdácsol, száguld, ballag végig a múlt századon. Világégések, nemzeti tragédiák és családi örömök, bánatok bomlanak ki a nagyapa - hol hihető, hol hihetetlen - történeteiből. Közelmúltunk történelme sok szempontból még érzékeny téma lehet, de a világ nagy dolgaival foglalkozni csak empátiával, megértéssel és némi humorral érdemes.

Az előadás időtartama: 80 perc, egy felvonás.

 

Szereplő: SZABÓ Tibor

Közreműködnek:

HORVÁTH Dániel Dudu - hegedű

NAGY Olivér - nagybőgő

VÖLGYI Attila - pengetős hangszerek

Ügyelő: PADOS Bernát

Súgó: LÉRÁNT Enikő

Írta és rendezte: VERES András

 

Ajánló


Négy különböző kultúrájú "öreglány" – őszinték, viccesek- igazi emberek, még most is ízig – vérig nők. Öreglányok, akik úgy játszanak,…

musical Az előadást angol felirattal játsszuk.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!