Program


Mulató Aztékok koncert // KULT-Udvar

Mulató Aztékok koncert // KULT-Udvar

A Mulató Aztékok innovatív és kivételes hangvételű magyar hip-hop csapat. Nem próbálnak a műfaj felszínén maradni, inkább a mélyebb, filozófikus, önfeltáró szövegek jellemzik a produkciót, mint a kocsi-nők-drog háromszög. A többször is dalba foglalt Balzac utcai rezidenciájuk hangulatát idéző zenei, és szövegvilágba mégis számtalan dolog belefér.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: augusztus 21. szerda, 20:00

Tink, pHLaT, és emeca mindhárman individuumok, szólóban is alkotnak. A trió tagjai viszont ösztönből, mintegy önterápiaként, egyedi módon képesek egymásba illeszteni az irodalmat a hiphoppal, a különleges zenei megoldásokat az alapvető érzésekkel, és a közönség számára mégis ismerős világba helyezni, közben egymás "feat"-jei lenni.

A végeredmény pedig "együttzene".

Ajánlatunk


zenés party két részben

Egy letűnt korszak lenyomata, amely ma is érvényes tükröt tart elénk: hőseink áldozatok, megváltást keresők, megbocsátásra képtelen tévelygők, szerelemre vágyók, összeesküvők és megalkuvók. De mindegyikükben ott él a remény a szellem és lélek felemelkedésében.

Pörgős vígjáték, ami egy percre sem engedi elkalandozni a nézőt.

Ajánló


A hatalmas sikerű dán film alapján készült színdarab nagy beleérzéssel és humorral szembesít bennünket azzal, milyen eufóriával és milyen fájdalmakkal…

Georges Bizet CARMEN Opera négy felvonásban, francia nyelven, magyar, angol és francia felirattal

A Vincze Tünde rendezte Magic Around Christmas – Karácsonyi Csodashow című műsorunkban nincs lehetetlen! Nincs olyan, ami ne valósulna meg!…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!