Program


Hátralévő életem első napja (Csortos)

Hátralévő életem első napja (Csortos)

Egy titokzatos férfi egy hetet ad a szereplőknek, hogy megnézhessék, milyen lenne a világ nélkülük. Paolo Genovese az elmúlt évek legsikeresebb olasz vígjátékának, a Teljesen idegeneknek a rendezője. Genovese (Szuperhősök, A hely) ezúttal saját regényét adaptálta filmre.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: június 29. szombat, 16:30

Hátralévő életem első napja

Négy idegen – egy gyerek, két nő és egy férfi – találkozik egy titokzatos emberrel. Valamennyi magányos lelket az öngyilkosság gondolata foglalkoztatta, a titokzatos férfi pedig egy hetet adott nekik, hogy megnézhessék, milyen lenne a világ nélkülük. Kiknek hiányoznának, kiknek változtatnák meg az életét? És mindeközben megválaszolhatják maguknak a kérdést, hogy képessé válnak-e ismét szeretni önmagukat és az életet?

Paolo Genovese az elmúlt évek legsikeresebb olasz vígjátékának, a Teljesen idegeneknek a rendezője. Genovese (Szuperhősök, A hely) ezúttal saját regényét adaptálta filmre. A történet ihletője minden idők egyik legsikeresebb karácsonyi mozija, Frank Capra Az élet csodaszép című családi darabja. Genovese a sztorit kortárs közegbe helyezte, a főszerepet pedig Toni Servillo játssza. Servillo napjaink legismertebb és legfoglalkoztatottabb olasz színésze, aki A nagy szépséggel vált világhírűvé. Mellette mások mellett Margherita Buy (Tudatlan tündérek, Anyám mozija) és Valerio Mastandrea (Teljesen idegenek, Kilenc, A hely, Pasolini) szerepelnek ebben az életigenlő alkotásban.

Bemutató dátuma: 2023.12.21.
Forgalmazó: Vertigo Média

Ajánlatunk


Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több millió nézőt vonzott szerte a világon a kultikussá vált vámpírparódia. Budapesten, 17 év után tovább folytatódik a különleges, fanyar humorú, látványos, szórakoztató, varázslatos musical sikertörténete.

Daphne du Maurier regénye alapján a Szegedi Szabadtéri Játékok önálló bemutatója

Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Magyar költők verseit évtizedek óta énekli – a magyar könnyűzene legjobbjainak megzenésítésében – méghozzá gyermekeknek. Generációk nevelkedtek fel lemezeinek hallgatása közben.

Ajánló


A jövő sztárjai a porondon: 140 ifjú tehetség a Fővárosi Nagycirkuszban!

Ismerd meg közelebbről a képzőművészetünk remekeit, a Magyar Nemzeti Galéria történetét, és gyönyörködjünk együtt a Budavári Palota kupolájából elénk táruló…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!