Program


Gypsy Night - A 100 Tagú Cigányzenekar Kamarazenekarának koncertje

Gypsy Night - A 100 Tagú Cigányzenekar Kamarazenekarának koncertje

A 100 tagú cigányzenekar – kamarazenekarának koncertjén minőségi cigányzene szól, hol ritmusos, hol andalító dallamokkal. A koncerten hallhatjuk a magyar nóta színe-javát, népdalokat, és tradicionális magyar cigánymuzsikát, bravúros zenei párbeszédeket ismerhetünk meg. Az est felidézi az egykori zenés éttermek-kávéházak cigány muzsikusainak a világát.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: augusztus 10. szombat, 19:00

Ajánlatunk


Bertolt Brecht-Hanns Eisler Galilei élete Fordító: Ungár Júlia "GALILEI Új kor születik, amiben öröm lesz élni.  SARTI Aha. Remélhetőleg a tejest is ki tudjuk fizetni ebben az újkorban, Galilei úr."

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Egy amerikai és angliai turné után a londoni West Endről és az ikonikus Royal Albert Hallból érkezik Magyarországra a QUEEN OF THE NIGHT SHOW, amely minden idők egyik legnagyobb énekesnőjének zenéjét és életét ünnepli.

Ajánló


Az abszurd közegben megelevenedő mese Don Quijotéról, a búsképű lovagról szól, aki addig álmodozott egy szebb és jobb világról, amíg…

A hatalmas sikerű dán film alapján készült színdarab nagy beleérzéssel és humorral szembesít bennünket azzal, milyen eufóriával és milyen fájdalmakkal…

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!