Program


EGY5EGY KERTI PARTY

EGY5EGY KERTI PARTY

Akusztikus koncert és közönségtalálkozó

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: május 30. csütörtök, 19:30

Márciusban jelent meg második stúdióalbumunk, az El nem álló nagy vihar, amin Dióssy Ákossal dolgoztunk együtt. Az eseményen mesélünk majd nektek nektek az alkotási folyamatokról, dalok írásáról, klipekről – tehát mindenről, ami a lemez. Emellett persze el is játszunk nektek dalokat, kicsit lehet át is dolgozzuk őket, vagy csak megmutatjuk hogyan készültek. Szeretnénk, ha minden kérdésetekre választ kapnátok, így lehetőségetek lesz azokat már az esemény előtt is feltenni, meg persze közben, vagy akár utána is.

Program:
19.00 Kapunyitás
19.30-20.30 egy5egy live Q&A
20.45-22.00 egy5egy akusztikus koncert
22.00-től közösségépítés, kötetlen beszélgetés, koccintás

Ajánlatunk


romantikus vígjáték két részben

Egy letűnt korszak lenyomata, amely ma is érvényes tükröt tart elénk: hőseink áldozatok, megváltást keresők, megbocsátásra képtelen tévelygők, szerelemre vágyók, összeesküvők és megalkuvók. De mindegyikükben ott él a remény a szellem és lélek felemelkedésében.

Alan Turing, avagy "egy rejtett zseni élete" című előadás arra tesz kísérletet, hogy más szemszögből, közel hozva Turing alakját a nézőhöz, betekintést enged abba a világba, amibe sokáig csak maga Turing léphetett be.

Ajánló


A tavaly hatalmas sikert aratott, teltházas aréna koncert után a világhírű zongoraművész és zeneszerző, Péter Bence 2024. december 7-én ismét…

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

Anna-Marie Holmes – Solymosi Tamás / Adolphe Adam A KALÓZ Klasszikus balett három felvonásban

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!