Program


CulChariTy Jótékonysági Borvacsora / zenei és gasztronómiai élmény a jótékonyság jegyében
2

CulChariTy Jótékonysági Borvacsora / zenei és gasztronómiai élmény a jótékonyság jegyében

Képzeld el, hogy egy kellemes estét töltesz finom falatok, barátok, egy igazán különleges zenei élménykoncert, és egy igazi sportlegenda, Hajdu Attila, a labdarúgó válogatott és az FTC kapusa társaságában, és a Fürjes Pince, Attila pincészetének borait kortyolod.

Aktuális előadások



Most pedig képzeld el, hogy mindezzel nem csak magadnak okozol örömet, hanem másoknak is segítesz. Egy különleges este, ahol a művészet és gasztronómia találkozik a jótékonysággal! Vegyél részt a CulChariTy Jótékonysági Borvacsorán 2024. november 6-án, és segíts abban, hogy 60 gyermekotthonban élő kisgyermek november 23-án egy felejthetetlen sport-élmény napot töltsön el.
https://www.facebook.com/events/1081336076879345/

Készülj egy lenyűgöző utazásra a zene, a gasztronómia és a jótékonyság világában! A CulChariTy Jótékonysági Borvacsorán egy felejthetetlen vacsorán veszel részt, amelyet különleges zenei élménykoncert tesz teljessé. Az est borásza az FTC és a labdarúgó válogatott legendás kapusa, Hajdu Attila, aki immár a vendéglátásban is nagyot alkot, mind a Fürjes Villa és Udvarház, mind a pincészet megálmodásával és vezetésével.
Attila amellett, hogy bemutatja borait, beszélget velünk múltról és jövőről, saját gyerekkoráról, és arról, miért fontos egy-egy ügy mellé állni, hogy a sport valóban legyen mindenkié.
Az este során a kulináris élvezetek mellett a főszerep a jótékonyságé is – minden egyes jegyvásárlással hozzájárulsz ahhoz, hogy 60 gyermekotthonban élő kisgyermek egy örömteli sport és élménynapot tölt el november 23-án.
A sportnapról többet itt olvashatsz, vagy akár csatlakozhatsz is!
https://www.facebook.com/events/1081336076879345/

Ez a különleges borvacsora összeköti a minőségi gasztronómiát, a varázslatos zenei pillanatokat és a jótékonyságot, így egy valóban értékteremtő estét tölthetsz el velünk. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, és éld át, hogy az élmények összekapcsolódnak az önzetlen segítő szándékkal!

Válaszd ki a kedvedre való menüt, szólj a barátaidnak, rokonaidnak és ügyfeleidnek, és csatlakozz:

Welcome drink: Fürjes Syrah Rózé gyöngyözőbor 2023

Kérlek, válassz menüt:

A-menü:

Előétel: Sütőtök krémleves - Fürjes Olaszrizling 2023
Főétel: Rántott harcsa burgonyasalátával - Fürjes Olaszrizling Öreg Tőke 2021
Desszert: Mézes krémes / Házi krémes - Fürjes Syrah Rozé 2023

B-menü:

Előétel: Húsleves gazdagon - Fürjes Olaszrizling 2023
Főétel: Bárány french rack sárgaborsó krémmel, sült paradicsommal, csónakburgonya körettel - Fürjes Olaszrizling Öreg Tőke 2021
Desszert: Mézes krémes / Házi krémes - Fürjes Syrah Rozé 2023

"Mindenmentes" C-menü:

Előétel: Sütőtök krémleves - Fürjes Olaszrizling 2023
Főétel: Karfiol steak, lencsesalátával és currys karfiolkrémmel - Fürjes Olaszrizling Öreg Tőke 2021
Desszert: Kókusztejes tápióka puding gyümölcs mártással - Fürjes Syrah Rozé 2023

Közreműködők:

A Superar Alapítvány egy igazi csoda. Olyan gyerekeknek és fiataloknak nyújtanak zenei oktatást, akiknek esélyük sem lenne megismerni a zenélés örömét. Képzeld el azt a kislányt, aki eddig mindig félve bújt meg a hátsó sorban, most pedig bátran előre lép, hogy énekeljen vagy gitározzon. A Superar munkájának köszönhetően láthatjuk, ahogy a zene nemcsak hangokat, hanem önbizalmat, mosolyt és igazi közösséget teremt. És ki tudja? Talán egyszer majd ők is ott állnak a Sziget nagyszínpadán, és több ezer ember tapsolja meg azt az utat, amit a zenével együtt megtettek.

„Bezzeg a mi időnkben, délután csak fociztunk!”
A Csakacsel SE ezek szerint megfejtette az időutazás rejtélyét, hisz igazi varázslatot visz a gyerekek mindennapjaiba, ahol a foci több lesz egyszerű játéknál –igazi kaland! A mai rohanó világban, ahol a képernyők uralják a teret, a Csakacsel SE abban segít, hogy a gyerekek ne kis robotként töltsék napjaikat, hanem boldogan, mozgásban teljen a szabadidejük. Az iskolai és óvodai fociedzéseiken a lurkók nemcsak cselezni tanulnak, hanem megtapasztalják a közösség erejét, a mozgás örömét és azt, milyen jó érzés, amikor egy csapat tagjaként sikerélmények érik őket. Versenyeken, táborokban és izgalmas foglalkozásokon keresztül a Csakacsel SE gondoskodik róla, hogy minden gyerek úgy érezze: a pályán ő a főhős, akinek minden álma megvalósulhat.

Hajdú Attila neve sokunk számára a Ferencváros Bajnokok Ligája-szereplésével fonódott össze, ahol kiváló kapusként segítette csapatát. Az 1995-ös sikerek óta Attila új szenvedélyre lelt: a borászat világába merült el, és megalapította a Fürjes Villa borászatot.

Épp olyan elhivatottsággal, precizitással és szenvedéllyel fordul a borok készítéséhez, mint ahogyan a kapuban is védett. A Fürjes Villa borai nem csupán finom italok, hanem a múlt sikereit és a jövő iránti elkötelezettséget tükrözik. Az évek alatt megtanulta, hogy a legnagyobb dolgokhoz idő és törődés kell – legyen szó a szőlőről vagy a fiatal sportolók mentorálásáról.

Attila emberközeli, barátságos hozzáállása mind a pályán, mind a borászatban megmutatkozik. Hisz abban, hogy a bor, akárcsak a sport, összehozza az embereket, és köz
össégi élményt teremt. A novemberi CulChariTy Jótékonysági Borvacsorán a vendégek lehetőséget kapnak arra, hogy személyesen is megismerjék Attilát, miközben a borait kóstolják.
Hajdu Attila, a borász: https://www.youtube.com/watch?v=f5KfnJQcfTc&t=3s

HAT Alapítvány
A HAT Alapítvány Ez HAT! Programja és a CulChariTy nem egyszeri eseményekkel vagy pénzügyi támogatással segíti az állami gondoskodásban élő gyerekeket.
Kreatív lehetőséget kínálnak, hogy magánszemélyek és cégek is egyszerűen, a mindennapjaik részeként vehessenek részt a támogatásban. Önkéntesség, tárgyi adományok, vagy akár egy jótékonysági rendezvényen való részvétel – mindenki megtalálhatja azt a formát, ami legjobban illeszkedik az életéhez. Céljuk, hogy a segítségnyújtás ne legyen teher, hanem természetes része lehessen mindannyiunk hétköznapjainak.

Közösséget építenek és hosszú távú kapcsolatokat hoznak létre, ahol a támogatás nemcsak anyagi hozzájárulás, hanem közös élmények és figyelem is.
A november 23-i Sport- és Élménynapon akár cégek is csapatépítőként vehetnek részt, ahol a kollégák önkéntes munkával járulhatnak hozzá a gyerekek öröméhez. Ez egy kiváló lehetőség arra, hogy céges szinten is könnyen beépítsük a jótékonyságot a vállalati kultúrába. Magánszemélyek pedig különböző tárgyi adományokkal vagy online vásárolható JóKuponok segítségével is hozzájárulhatnak, hogy a gyerekek számára felejthetetlen élményeket nyújthassunk.
https://www.shop.gudi.hu/jokupon-elmenynap

Az Alapítvány küldetése, hogy mindenki, bármilyen háttérrel, a saját lehetőségeinek megfelelően tehesse jobbá a rászoruló gyermekek életét, legyen az egy apró gesztus vagy egy nagyobb támogatás.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!