Program


Caramel koncert

Caramel koncert

Caramel 2024. nyarán is visszatér a Margitszigetre!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: augusztus 13. kedd, 20:00

Sztárvendég: DEÁK BILL GYULA
(esőnap: augusztus 14.)

Egy csupaszív, érzékeny énekes, aki nem fél kitárulkozni, megmutatni valódi önmagát. Bátran mer énekelni az érzéseiről, mély gondolatairól, melyekkel közönségét is minden alkalommal magával sodorja.

Caramel népszerűsége, csodálatos hangja mellett, épp a közelségben, a személyes és végtelenül őszinte kisugárzásban is rejlik. A hatalmas rajongótáborral rendelkező énekes különleges tehetségű zeneszerző, aki saját maga írja dalszövegeit is.

Molnár Ferenc Caramel 2005-ben került a zenei köztudatba, közel 20 év elteltével a hazai zenei és közélet kiemelkedő szereplője lett. Eddig 7 nagylemeze jelent meg, öt teltházas koncertet adott a Papp László Budapest Sportarénában, szerzett musicalt ’Mesterkód’ címmel, amit 2022-ben szintén az Arénában mutattak be, az ország legszínvonalasabb színházainak, helyszíneinek visszatérő vendége. Facebook rajongótábora 400.000 feletti, szerzeményeit 100 milliónál többször látták-hallották YouTube-on és más internetes felületeken. Négyszer tüntették ki Fonogram-díjjal, 2018-ben pedig elsőként kapta meg az újonnan alapított Máté Péter-díjat a könnyűzene területén végzett kiemelkedő munkásságáért.

Ajánlatunk


A Bagossy Brothers Company az első magyar zenekarként lépett fel az MVM Dome-ban, és adott felejthetetlen hangulatú, teltházas koncertet. A közönségcentrikus, energikus koncertjeiről ismert csapat 2025 kora tavaszán ismét visszatér az MVM Dome falai közé, hogy egy újabb, erre az alakalomra tervezett egyedi látvánnyal és programmal kápráztassa el a közönséget.

Bertolt Brecht-Hanns Eisler Galilei élete Fordító: Ungár Júlia "GALILEI Új kor születik, amiben öröm lesz élni.  SARTI Aha. Remélhetőleg a tejest is ki tudjuk fizetni ebben az újkorban, Galilei úr."

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Ajánló


A Carson Coma félig olasz, félig magyar frontembere, Fekete Giorgio valóra váltja régi álmát, és életében először egy egész estés,…

A magyar klasszikus rock történelem három ikonikus zenekara egy este egy helyen, az Edda 50. jubileumi műsorával. Bikini Republic Edda…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!