Program


Budapest Galéria Utcai Golf az Urban Golf Hungary csapatával

Budapest Galéria Utcai Golf az Urban Golf Hungary csapatával

A programot limitált létszámmal tudjuk megtartani, jelen programjegy csak a kiállításra érvényes belépőjegy (online vagy személyes) megváltásával együtt érvényes.
Teljes árú, nyugdíjas és diák jegyeink elérhetőek online, további kedvezményes jegyeink a jegypénztárunkban megvásárolhatóak a programjegy kezelésekor.
 több

Aktuális előadások



Az Urban Golf Hungary csapata szeretettel vár minden érdeklődő lelkes kezdő vagy akár haladó golfost ezen a mini urban golf versenyen, ahol ízelítőt kaphattok a hazai urban golf nagyságaitól, hogy hogyan lehet köztereken is golfozni, mert a golf mindenkié! Mindenki tud golfozni és senki sem tud. Safety first! Gyertek el játszani, és mi mesélünk a hazai csapatokról, nemzetközi versenyekrõl is, mint a legutóbbi világbajnokság, ami idén Kassán volt megrendezve. Lendíts!Helyszín:BTM Budapest Galéria (1036 Budapest, Lajos utca 158.)

Időpont:2024. október 12. (szombat), 14:30Az esemény a Budapest Galéria „The Greenkeeper’s Nightmare – A golfpálya és a féreglyuk esete” kiállításának kapcsolódó programja.

Ajánló


A Pesti Vigadó várja az egyéni érdeklődők és csoportok jelentkezését a szervezett, garantált idegenvezetésekre, amelyen a látogatók képzett vezetők segítségével…

A múzeumi terekben a kiemelt eseményekkor (megnyitó, finisszázs, konferencia, borest) étkeztetés is folyik. A legnépszerűbb és egyszerűbb magyar múzeumi eseményeken…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!