Program


BOTRÁNYHŐS

BOTRÁNYHŐS

A Botrányhős című vígjátékban Klem Viktor idézi meg Marlon Brando legendássá vált karakterét, meséli el különleges életét, és teszi mindezt sok humorral, stand–up-szerűen.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

BOTRÁNYHŐS
VÍGJÁTÉK

Marlon Brando szerepében Klem Viktor 

Marlon Brando–Robert Lindsey
E dalra tanított anyám című önéletrajza felhasználásával a szövegkönyvet készítette: Klem Viktor

Fordító: Upor László 
Zeneszerző: Szitha Miklós

Rendező-látványtervező: Vecsernyés János

Egy parasztfiú meséje ez, aki trágyás csizmában elindult a családi házból, hogy nyers modorával, tehetségével és vonzó karizmájával meghódítsa a Broadwayt és Hollywoodot. Marilyn Monroe, Robert De Niro, Charlie Chaplin, James Dean, Francis Ford Coppola és J. F. Kennedy is feltűnnek a történetben.
A huszadik század egyik legnagyobb filmsztárja, botrányhőse és ikonja lett Brandóból, csillaga örökre Hollywood égboltjának legékesebb helyén ragyog.

Marlon Brando örököseinek engedélyét a Brando Enterprises LP. és a Hofra Kft. közvetítette (www.hofra.hu)

Ajánlatunk


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical. A történet ismert: nyüzsgő kikötő, a tenger hullámzása, régi-új szerelmek, esély egy új életre, őrült karneváli forgatag, intrika, bosszúvágy, elégtétel és Párizs, hol jobb és könnyebb az élet... mind-mind megelevenedik Alexandre Dumas világhírű regényének zenés színházi adaptációjában.

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Ajánló


Sakk (CHESS) musical a szerelem, szenvedély, játék és küzdelem darabja, két sakkvilágbajnoki döntő története, melyet két szuper-nagyhatalom harca irányít. Benny…

Bess Wohl Tony-díjra jelölt darabja megértéssel és humorral beszél a szeretet vad, kiszámíthatatlan és sosem múló természetéről.

Két órás felhőtlen szórakozás szingliknek, házasoknak, újra kezdőknek! Szereplők: ADORJÁNI BÁLINT, ELEK FERENC, FENYŐ IVÁN, NAGY SÁNDOR

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!