művész


Nagy Frigyes

Nagy Frigyes

Nagy Frigyes (Frici) a TrollFoci oszlopos tagja. A mennyei megyei mérkőzések ceremóniamestere és az epizódok műsorvezetője.

A magyar labdarúgás kedvelőinek biztosan ismerősen cseng a TrollFoci elnevezésű mémgyár, ami 2012-ben nyitotta meg kapuit. A TrollFoci a legnépszerűbb hazai labdarúgással foglalkozó oldal a Facebook-on, Instagramon és…

 Tovább

Aktuális programok


Nagy Frigyes (Frici) a TrollFoci oszlopos tagja. A mennyei megyei mérkőzések ceremóniamestere és az epizódok műsorvezetője.

A magyar labdarúgás kedvelőinek biztosan ismerősen cseng a TrollFoci elnevezésű mémgyár, ami 2012-ben nyitotta meg kapuit. A TrollFoci a legnépszerűbb hazai labdarúgással foglalkozó oldal a Facebook-on, Instagramon és Tik-Tok-on amely a magyar, esetenként nemzetközi futball kapcsán közöl humoros képeket és egyéb tartalmakat. A platformjaikon kívül van saját webshopja, YouTube csatornája, két kiadott könyve, valamint saját sportpubja a Ziccer.

A sikereknek köszönhetően jelenleg milliós követőbázissal büszkélkedhetnek a srácok és komoly brandé nőtték ki magukat, melyet jótékony célokra is igyekeznek felhasználni.

Frici többek között a TrollFoci Tiktok csatornáján is látható humoros kontentekben és videókban.

Ajánlataink


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!